• konsultbolag_malmoe_003_3_5ac99848e4

Våra tjänster

DevOps & DevSecOps

Vi har duktiga konsulter med DevOps och DevSecOps-kompetens. Det finns både systemutvecklare och infrastruktur-specialister och vi erbjuder även coachning för ditt bolag om ni är i startgroparna av att jobba enligt DevOps. Vi kan leverera kompletta team med Scrum Master, systemutvecklare och systemadministratörer. Detta teamet är då ett s.k. DevOps-team och kan själva agera utvecklare, testare, jobba med drift, säkerhet, integration, packetering och release & deploy.

Allt du behöver för en snabb och högkvalitativ leverans av dina mjukvaruprojekt. Detta team blir väldigt effektivt och självgående.

Kontakta oss gärna så ska vi berätta mer om vår erfarenhet kring detta.

Cloud & Multi Cloud

Vill du flytta från lokala on-premise servrar och upp i molnet? Eller är ni redan där, men behöver hjälp med att konfigurera och välja rätt verktyg? Vi har hjälpt stora bolag med att flytta hela sin verksamhet från lokala servrar till en molnlösning. Vi hjälper hela tiden mindre och större bolag med deras dagliga drift av molnet som t.ex. arkitekter eller utvecklare.

Vi hjälper våra kunder med detta för att ni ska få en så enkel och smärtfri övergång som möjligt och för att era lösningar ska bli så säkra som möjligt. Här stöttar vi er i SaaS, IaaS och utveckling. Behöver ni ett ställe att hosta era miljöer på? Det löser vi också. Vi fixar allt inom Cloud och jobbar med de 3 största leverantörerna.

Expertkonsulter

Behöver du stärka upp ett internt team med en extra resurs så har vi lösningen på det. Vi har konsulter inom systemutveckling, Test & QA, DevOps och Management (Scrum Master, Projektledare, Produktägare).

Digital Workplace

Den digitala arbetsplatsen blir mer och mer vanlig och nödvändig, speciellt sen pandemin satte sin prägel på samhället. Vi hjälper er att få till de bästa lösningarna för just era behov. Vi kan hjälpa ditt företag att rulla ut M365 eller Google Suite, vi hjäper till med vilka verktyg ni kan jobba med och hur man sätter upp en struktur så att era filer och digitala dokument hamnar på rätt ställe. Behöver ni också utrustning för att kunna ha riktigt bra möte med kontor på andra orter där ni är många i mötet, där har vi färdiga paketerade lösningar för alla storlekar på kontor.

Se våra exempel på leverans inom detta:

Digitalisering

Är det dags att bli digital? Gör livet lättare för dig själv och eventuella medarbetare. Spara tid och pengar på att bygga en lösning som effektiviserar ditt företag och ger dig mer tid till andra uppgifter.